Treningi z inštruktorjem (Rdeča dvorana)

Sporočamo, da smo se dogovorili za treninge z inštruktorjem (Jure Vasle). Gre za vadbo v Rdeči dvorani. Za treninge z inštruktorjem (skupinska vadba) se je potrebno prijaviti do 28. 1. 2022, do 12ih, na mail info@golf-klub.si. Prijave za individualno vadbo niso časovno omejene.

POTEK TRENINGOV IN PLAČILO

Skupinski treningi

Termina skupinskih treningov z inštruktorjem bosta ob torkih, prva skupina 18-19ih, druga 19-20ih.
Pričetek bo z dnem 1.2. 2022. 
Paket 4 treningov stane 60 eur.

Individualni treningi

Prijave so časovno neomejene. Termine določite sami z inštruktorjem.

Cene:
– 35 €/osebo v primeru samostojne vadbe,
– 25 €/osebo za 2 osebi (skupaj 50 €) in
– 15 €/osebo za skupino 4 oseb (skupaj 60 €).

VSEBINSKI OBSEG TRENINGOV

Prvi trening bo namenjen analizi zamaha (K-vest). S pomočjo 3D analize se igralca postavi v pravilno začetno postavitev. Zamah s pravilno postavitvijo se posname in na podlagi posnetka določi 3 vaje za izboljšanje zamaha.

Nadaljnji treningi so namenjeni nadaljnjim segmentom za izboljšanje zamaha (položaj top, položaj impact, follow through, moč zamaha in hitrost). Vsak trening se bo začel s 3d in video analizo z namenom, da se pregleda napredek prejšnjega treninga. Začetni del vsakega treninga bo namenjen hitri ponovitvi vaj iz prejšnjega tedna, nakar se obravnava naslednji segment.

Po vsakem končanem treningu se opravi še ena analiza in povzetek treninga. Dan po treningu se pošljejo posnetki iz treninga ter posnetki vaj, ki so se počele na treningu. Dodatno bodo predstavljene še vaje, katere bi bile koristne in se jih lahko izvaja doma.

PRIJAVE

Prijave za skupinsko vadbo z inštruktorjem zbiramo do 28. 1. 2022, do 12ih. Za prijavo pošljite mail na info@golf-velenje.si. V povratnem mailu ali s telefonskim klicem vas bomo obvestili, v katero skupino boste uvrščeni.

Če se odločite za individualno vabo z inštruktorjem, prav tako pošljete mail na zgornji naslov. Te prijave niso časovno omejene.

Še vedno pa lahko seveda igrate golf v Rdeči dvorani v okviru brezplačnih in plačljivih terminov, kjer se prijavite kot vidno spodaj.

Vzemite si čas za vadbo in se vidimo v Rdeči dvorani!