Zimski treningi v Rdeči dvorani

Dopolnitev objave, dne 16. 11. 2022.

Za vadbo z inštruktorjem so na voljo še 3 mesta.

Za last minute prijavo pokliči na mob. 041 790 803 (Matjaž Meža).

Prvi trening je jutri, 17. 11. 2022!

 

Treningi golfa bodo v jesenskih/zimskih mesecih v Rdeči dvorani.

Vsi termini se morajo rezervirati. Izbirate lahko med:

  • brezplačno vadbo ob torkih, od 17-ih do 21-ih (v tem času možen individualni trening z inštruktorjem, po vnaprejšnjem dogovoru); rezervacija termina obvezna za samostojno vadbo in tudi za vadbo z inštruktorjem;
  • treningi z inštruktorjem ob četrtkih, od 18-ih do 21-ih (od 17. 11. 2022 dalje, skupine se formirajo po zbranih prijavah; 60 € za 5 treningov/osebo),
  • preostali termini so plačljivi, rezervacija termina (cena 5 €/uro).

 

PRIJAVA ZA SKUPINSKE TRENINGE Z INŠTRUKTORJEM

Treningi (skupinska vadba, max 4 osebe) z inštruktorjem (Jure Vasle) bodo potekali ob četrkih. Prvi trening dne 17. 11. 2022. Termini skupin:

  • 18-19ih,
  • 19-20ih in
  • 20-21ih.

Za treninge z inštruktorjem (skupinska vadba) se je potrebno prijaviti do petka, 11. 11. 2022, do 12ih, na mail matjaz.meza@srz-rdeca-dvorana.si.

Cena za 5 treningov znaša 60 €/osebo.

Vse obveznosti se poravnajo neposredno inštruktorju.

INDIVIDUALNI TRENINGI Z INŠTRUKTORJEM

Prijave so časovno neomejene. Termine določite sami z inštruktorjem (Jure Vasle, mob. 041 211 858).

Cene:
– 35 €/osebo (individualni trening) in
– 25 €/osebo za 2 osebi (skupaj 50 €).

Vse obveznosti se poravnajo neposredno inštruktorju.

 

VSEBINSKI OBSEG TRENINGOV

Trening namenjen analizi zamaha (K-vest). S pomočjo 3D analize se igralca postavi v pravilno začetno postavitev. Zamah s pravilno postavitvijo se posname in na podlagi posnetka določi 3 vaje za izboljšanje zamaha.

Nadalje je možen trening namenjen nadaljnjim segmentom za izboljšanje zamaha (položaj top, položaj impact, follow through, moč zamaha in hitrost). Vsak trening se bo začel s 3d in video analizo z namenom, da se pregleda napredek prejšnjega treninga. Začetni del vsakega treninga bo namenjen hitri ponovitvi vaj iz prejšnjega tedna, nakar se obravnava naslednji segment.

Po vsakem končanem treningu se opravi še ena analiza in povzetek treninga. Dan po treningu se pošljejo posnetki iz treninga ter posnetki vaj, ki so se počele na treningu. Dodatno bodo predstavljene še vaje, katere bi bile koristne in se jih lahko izvaja doma.

Vzemite si čas za vadbo in se vidimo v Rdeči dvorani!